OM BÖCKER OCH OM FILMER BASERADE PÅ BÖCKER

What happens in Salem..

Magsjuka är väl en helvetessjukdom ändå. Jag har varit däckad sedan natten mellan torsdag och fredag, men nu börjar jag må som folk igen. Äntligen. Gjorde ett par försök att ägna mig åt läsning igår, men lyckades inte med så mycket annat än att sova och drömma väldigt suspekta drömmar.

Idag har jag orkat med lite serietittande så har börjat titta på omtalade Salem, som än så länge har en säsong på tretton avsnitt bakom sig. Serien hämtar sin inspiration från häxprocesserna i amerikanska Salem, Massachusetts, under slutet av 1600-talet, och kombineras med en kärlekshistoria med Romeo och Julia-vibbar.  Jag har inte riktigt bestämt mig för vad jag tycker, men jag har å andra sidan inte hunnit se så mycket än. Lite spontant känns den okej, men inte mer än så. Bilderna är snygga i alla fall.

salem-

Inga kommentarer ännu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *