OM BÖCKER OCH OM FILMER BASERADE PÅ BÖCKER

Jultidningsböckerna har kommit

IMG_7309.JPG

Min 12-åriga kusin har ägnat sig åt att sälja jultidningar i år och självklart hjälpte jag henne att nå drömmen om att vinna en surfplatta så nu lär jag väl aldrig se röken av henne igen när jag hälsar på.

Anywho, jag passade på att utöka min samling av Bland tomtar och troll med den senaste upplagen, den 107:de. Nu har jag elva års upplagor, varav den äldsta är från 1964. Känns som ett ganska fånigt antal med tanke på hur många det faktiskt finns, men jag har märkt att det ofta är samma upplagor som cirkulerar ute i den second hand-värld jag lever i.

Jag passade också på att skaffa nyutkomna Sista stridens bok , sista boken i John Stephens trilogi Trolldomens tre skifter. Någonstans i dess begynnelse sades det att böckerna skulle bli film, men jag har inte hört något mer om det och Stephens verkar ha fullt upp med att producera Gotham för tillfället. Vi får se helt enkelt.

Trilogin Trolldomens tre skrifter (The Books of Beginning) består av följande böcker:

  • Smaragdernas bok (The Emerald Atlas, 2011)
  • Rubinernas bok (The Fire Chronicle, 2012)
  • Sista stridens bok (The Black Reckoning, 2014)

 

Inga kommentarer ännu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *